Konkursi


Česta pitanja

 

Ponekad se pacijenti interesuju za ista pitanja.  Zbog toga smo naveli neka često postavljana pitanja i odgovore na njih. Ako imate neko pitanje na koje ne možete saznati odgovor.... OPŠIRNIJE

Akreditovani smo!

Klinika za stomatologiju Vojvodine je uspešno učestvovala u pilotiranju standarda u oblasti stomatološke zdravstvene zaštite, ekvivalentno akreditaciji zdravstevene ustanove na 3 godine.

I lepota i zdravlje.

Lepota osmeha je deo lepote svake ličnosti i ogledalo odgovornosti samih prema sebi. Budite odgovorni. Dozvolite da Vam pomognemo, da sačuvate svoje zdravlje i osmeh. Vaš stav  a naše znanje i veština podariće šarmantnost Vašem osmehu.

Oralna medicina :

Većina pacijenata smatra da je zubni kvar osnovni uzrok gubitka zuba mada je činjenica da je većina izgubljenih zuba adultne populacije izvađeno zbog bolesti desni. Obolevanje desni možemo sprečiti odgovarajućom higijenom usne duplje i redovnom kontrolom stomatologa.

Posetite odeljenje

Oralna hirurgija sa implantologijom

Ako ste dobrog  zdravlja dentalni  implanti Vam mogu pomoći da rešite problem bezubosti ali treba da znate da ako unosite puno pića ili ste pušač možete imati poteškoća sa eventualno ugrađenim implantima zbog zarastanja rana  ili zdravlja desni  i okolnog koštanog  tkiva.

Posetite odeljenje

Protetika   

Ako Vam nedostaju Vaši prirodni zubi  ili su oslabljeni velikim plombama, polomljeni i za to imamo rešenje. O tome koji je najbolji način za rešavanje Vašeg problema saznajte od našeg stomatologa kojeg ste Vi odabrali. Sa značajnim napredkom u tehnici izrade i savremenim materijalima mi smo u poziciji da Vam ponudimo, po pristupačnim cenama, sve vrste zubnih nadoknada a da pri tome vodimo računa o Vašim individualnim potrebama.

Posetite odeljenje

Bolesti zuba i endodoncija

Ako ste nezadovoljni izgledom spoljašnje površine Vaših zuba bilo zbog boje, naprsline ili odlomljenih gleđnih ljuspica javite nam se da pomoću zubnih faseta rešimo Vaš problem.
 Ako zbog velikih plombi želite da ojačate Vaše zube ili im promenite oblik ili smanjite prostor između zuba i ove problem ćemo rešiti pomoću faseta bilo da su one porcelanske ili kompozitne. 
  Želite li svetao i sjajan osmeh, pružićemo Vam  i to putem intenzivnog beljenja u ordinaciji uz pristupačne cene.

Posetite odeljenje

Utorak, 20.oktobar 2020.
Radno vreme klinke: od 7:00h do 19:00h, rad sa pacijentima od 7:30h do 18:30h. Telefon za pacijente: 021/661-22-22

Dobro je znati

Oralna higijena


Oralna higijena i profilaktičke mere u prevenciji oboljenja usta i zuba...

opširnije

Uputstva i saveti

Fiksni protetski radovi

u prvih 24 časova od cementiranja fiksnog protetskog rada neophodno je izbegavati konzumiranje čvrste hrane.

Opširnije

Promeni stil

Blue 1 Blue 2
      © Klinika za stomatologiju Vojvodine, 2010. All rights reserved
webmaster