Istekao – 10 JAVNI OGLAS ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

На основу чланова 5. – 9. Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе („Сл. гласник РС“, бр. 96/2019 и 58/2020 – Анекс ), в.д. директора Клинике за стоматологију Војводине доноси:

О Д Л У К У

О РАСПИСИВАЊУ ЈАВНОГ ОГЛАСА ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ ЗБОГ ПОВЕЋАНОГ ОБИМА ПОСЛА

И ОБРАЗОВАЊУ КОМИСИЈЕ ЗА ИЗБОР КАНДИДАТА

I) Расписује се јавни оглас за пријем у радни однос на одређено време до 1 ( једног ) месеца, због повећаног обима посла, са пуним радним временом за следеће радно место:

  • Радник на одржавању хигијене – спремачица ( 1 извршилац )

Опис послова: обавља послове одржавања хигијене и спровођења мера санитарно хигијенског режима; спрема и уређује собе и просторије за боравак корисника; приjављуjе сва оштећења и кварове на инсталациjама, инвентару и опреми; прати стање залиха потрошног материјала и ситног инвентара за потребе одржавања чистоће; обавља и друге послове по налогу директора Клинике и начелника Службе ако је оспособљен за обављање тих послова.

Услови:

  • основно образовање

Приликом пријаве на конкурс кандидати су дужни да доставе следећа документа:

  • биографију са адресом и контакт подацима
  • фотокопију личне карте
  • извод из матичне књиге венчаних (ако је кандидат променио презиме);
  • фотокопију дипломе о завршеној школи
  • фотокопију радне књижице или другог доказа о радном искуству кандидата (уговори о раду, волонтерски уговори, потврда послодавца и сл.)

Кандидати који испуњавају услове из огласа могу бити позвани на разговор ради пружања додатних података који могу бити важни за одлуку о пријему ( радно искуство – предност ће имати кандидати са дужим радним искуством посебно у области одржавања хигијене у здравственим установама; стечено додатно образовање или оспособљеност; дужина трајања школовања и сл.).

Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврхе избора за пријем у радни однос. Подаци се не могу користити у друге сврхе.

Подацима рукује и податке обрађује кадровска служба Клинике за стоматологију Војводине.

Приликом заснивања радног односа, кандидати су дужни да доставе: лекарско уверење као доказ о здравственој способности за послове за које се прима; уверење да се против кандидата не води кривични поступак ( оригинал или оверена фотокопија уверења суда, не старије од 6 месеци ) и уверење да кандидат није осуђиван ( оригинал или оверена фотокопија уверења из полицијске управе, не старије од 6 месеци ). Уколико изабрани кандидат не достави наведене документе у остављеном року са њим се неће закључити уговор о раду.

Рок за пријаву кандидата је 8 ( осам ) дана од дана објављивања огласа у листу „Послови“ Националне службе за запошљавање.

Пријаве се шаљу у затвореној коверти на адресу: Клиника за стоматологију Војводине, Хајдук Вељкова 12, 21000 Нови Сад, са назнаком: „ПРИЈАВА НА КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ“ .

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се разматрати.

Оглас објавити у публикацији Послови Националне службе за запошљавање, Интернет страници Министарства здравља Републике Србије, дневном листу Дневник и на сајту Клинике за стоматологију Војводине www.kzsv.rs