Istekao – 11 JAVNI OGLAS ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

На основу чланова 5. – 9. Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе („Сл. гласник РС“, бр. 96/2019), Кадровског плана Клинике за стоматологију Војводине за 2022. годину бр. 112-01-64/2022-02 од 02. 06. 2022. године, в.д. директора Клинике за стоматологију Војводине доноси:

ОДЛУКУ О РАСПИСИВАЊУ ЈАВНОГ ОГЛАСА ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС

НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ

            I ) Расписује се јавни оглас за пријем у радни однос не одређено време због повећаног обима посла, до 1 ( једног ) месеца, са пуним радним временом за радно место:

  • Стоматолошка сестра – техничар у амбуланти ( 2 извршиoца ).

            Опис послова: у складу са Правилником о организацији и систематизацији послова Клинике за стоматологију Војводине.

            Услови:

  • средње образовање у трајању од четири године – смер стоматолошка сестра/техничар;
  • положен стручни испит;
  • лиценца надлежне коморе здравствених радника и
  • најмање шест месеци радног искуства након положеног стручног испита.

            Приликом пријаве на конкурс кандидати су дужни да доставе следећа документа:

  • кратку биографију са адресом и контакт подацима
  • фотокопију личне карте
  • фотокопију лиценце надлежне коморе здравствених радника
  • фотокопију дипломе о завршеној средњој школи
  • фотокопију дипломе о положеном стручном испиту за здравствене раднике
  • фотокопију радне књижице или другог доказа о радном искуству кандидата (уговори о раду, волонтерски уговори, потврда послодавца и сл.)

            Кандидати који испуњавају услове из огласа могу бити позвани на разговор ради пружања додатних података који могу бити важни за одлуку о пријему ( стечено додатно образовање или оспособљеност; дужина трајања школовања и сл.).

            Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврхе избора за пријем у радни однос. Подаци се не могу користити у друге сврхе.

            Подацима рукује и податке обрађује кадровска служба Клинике за стоматологију Војводине.

            Приликом заснивања радног односа, кандидати су дужни да доставе: лекарско уверење као доказ о здравственој способности за послове за које се прима; уверење да се против кандидата не води кривични поступак ( оригинал или оверена фотокопија уверења суда, не старије од 6 месеци ) и уверење да кандидат није осуђиван ( оригинал или оверена фотокопија уверења из полицијске управе, не старије од 6 месеци ). Уколико изабрани кандидат не достави наведене документе у остављеном року са њим се неће закључити уговор о раду.

            Рок за пријаву кандидата је 8 ( осам ) дана од дана објављивања огласа у листу „Послови“ Националне службе за запошљавање.

Пријаве се шаљу у затвореној коверти на адресу: Клиника за стоматологију Војводине, Хајдук Вељкова 12, 21000 Нови Сад, са назнаком: „ПРИЈАВА НА КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ“ .